fbpx

Palvelun käyttöehdot

Yleistä varausehdoista

Nämä käyttöehdot koskevat sekä internetissä että toimipisteiden asiakaspalvelun kautta tehtäviä katsastusajanvarauksia. Tekemällä ajanvarauksen vakuutat tutustuneesi palvelun käyttöehtoihin ja hyväksyväsi ehdot.

Netissä tehtävä ajanvaraus Marskin Katsastus Oy:n katsastusasemille on toistaiseksi mahdollista vain henkilö- ja pakettiautoille, tieliikenne mönkijöille sekä mopoautoille joiden massa on alle 3500 kg. Maksimi akseliväli kaikilla ajoneuvoluokilla on 4100mm ja maksimi raideleveys on 2150mm . Varauksen tekijän vastuulla on varmistaa, että ajoneuvo pystytään katsastamaan Marskin Katsastus Oy:n katsastusasemalla. Mikäli olet epävarma ajoneuvon soveltuvuudesta katsastusasemalla, pyydämme olemaan yhteydessä toimipisteen asiakaspalveluun.

Perävaunujen (alle 3500kg) ajanvaraukset tehdään aina toimipisteen asiakaspalvelun kautta joko soittamalla tai varaamalla aika paikan päällä.

Muutos- ja rekisteröintikatsastukset varataan aina puhelimitse toimipisteen asiakaspalvelun kautta.

Palvelujen valinta

Ajanvarausjärjestelmä ehdottaa oletuksena määräaikaiskatsastusta tarvittavilla päästömittauksilla (”katsastuspaketti”). Jos olet teettänyt lainmukaiset päästömittaukset toisaalla katsastukseen mennessä, voit varata ”määräaikaiskatsastus”-toimenpiteen. Tällöin tarvitset mukaan katsastukseen todistuksen ajoneuvolle tehdyistä päästömittauksista. Päästömittaustodistus on voimassa kolme (3) kuukautta. Päästömittaustodistus on esitettävä toimipisteen vastaanotossa ennen katsastusta.

Ajanvarauksen sitovuus

Asiakkaan tekemä ajanvaraus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu ja olet saanut varausvahvistuksen joko suullisesti asiakaspalvelijalta tai sähköisesti varausjärjestelmän kautta.

Ennakkoon maksetun ajanvarauksen voi siirtää vain saman hintaiseen tai halvempaan aikaan. Siirto tulee tehdä viimeistään tuntia ennen asiakaspalvelumme kautta. Mikäli aika siirretään halvempaan aikaan, erotusta ei hyvitetä.

Peruutus ja saapumatta jättäminen

Sekä maksetun että maksamattoman ajan voi peruuttaa viimeistään tuntia ennen varattua aikaa. Etukäteen maksetun varauksen peruuttaaksesi on oltava yhteydessä valitun toimipisteen asiakaspalveluun maksun palautusta varten.

Jos asiakas jättää saapumatta varattuna aikana: Marskin Katsastus Oy:llä on oikeus periä peruuttamattomasta ajasta aiheutuneet kohtuulliset kustannukset, kuitenkin maksimissaan varattua aikaa vastaava hinta sen hetkisen palveluhinnaston mukaisesti.

Alennukset

Alennushintaisiin aikoihin ei voi yhdistää muita alennuksia tai tarjouksia ellei toisin ole ilmaistu. Verkkomaksajan etu koskee vain netissä varattuja ja maksettuja aikoja. Mikäli saat katsastuksen jälkeen halvemman katsastustarjouksen, emme hyvitä jälkikäteen erotusta.

Verkkomaksamisen ehdot:

Marskin Katsastus Oy (2987913-5) myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Rekisteröintimaksut eivät sisällä arvonlisäveroa.

 

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: mikkeli@marskinkatsastus.fi

Puhelin: 040 6757 945

Postiosoite: Juontotie 5, 50120 Mikkeli

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii PAYTRAIL OYJ, y-tunnus 2122839-7), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Paytrail Oyj:n verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Paytrail, joka välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksutavat:

Palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla ja maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, OmaSP, POP Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Aktia ja S-Pankki, Visa ja Mastercard (Credit ja Debit), Visa Electron ja American Express.

Paytrail -maksupalvelun yhteystiedot:

Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7)
Sähköposti: maksutiedustelut@paytrail.com
Puhelin: 020 718 1830 (avoinna 24/7)
Postiosoite: Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Huom!

Netin kautta varaamalla voit antaa luvan katsastusmuistutuksiin SMS-tekstiviestillä tai sähköpostilla.

POIKKEUKSET AUKIOLOAJOISSA:

pe 21.6 Suljettu

la 22.6 Suljettu


Kesälauantaisin on usein ruuhkaa, koska vain yksi katsastaja on paikalla. VARAA AIKA NETIN KAUTTA.

Lauantaisin emme tee rekisteröintejä/siirtolupia. Muina aikoina rekisteröinnit ja siirtoluvat ajanvarauksella.